Velo de Ville

Nu bij ons: Velo de Ville!!Tweewielerservice v.d. Zande haalt het fietsmerk Velo de Ville naar Oud Vossemeer

 

“Persoonlijk en vakkundig advies is erg belangrijk als het gaat om fietsen” aldus John van der Zande eigenaar van Tweewielerservice v.d. Zande. Daarom zijn wij trots dat wij vanaf nu onze klanten het gerenommeerde Duitse merk Velo de Ville, wat staat voor kwaliteit, aan kunnen bieden uniek voor Oud Vossemeer. Dit merk bouwt al ruim 50 jaar fietsen op wens van de klant. Of het nu gaat om MTB, stads-, sport-, trekking-, reis- of elektrische fietsen, het kan allemaal.

Daarnaast kan men kiezen uit diverse frametypes, 32 kleuren, diverse verlichting en verdere afmontage voor o.a. comfort en zithouding. Alle kwaliteits versnellingssystemen van Nexus tot Rohloff al dan niet aangedreven met Gates riemaandrijving en de nieuwste Pinion- of de vertrouwde derailleursystemen.

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en al lang niet meer alleen voor de oudere doelgroep. Steeds meer jongere mensen willen een E-bike. Daarom maakt Velo de Ville voor elke doelgroep elektrische fietsen met de keuze uit 4 motoren van het meest betrouwbare merk Bosch. Uiteraard zijn ook hier weer de tal van opties mogelijk zodat de fiets persoonlijk en uniek wordt. Naast de reguliere 28 inch zijn deze zelfs in 26 inch wielmaat verkrijgbaar en veel modellen met automatische schakeling voor extra comfort of voor personen met beperkte kracht in de handen.

Een fiets aanschaffen die comfortabel is maar qua uiterlijk niet helemaal de eerste keuze of juist andersom behoort dus tot het verleden. Een goed advies was men al van ons gewend. Wat hierop perfect aansluit is dat Velo de Ville speciaal die droomfiets ook daadwerkelijk maakt. Zo wordt fietsen vele malen leuker dan dat het al was.

Betaalbaar fietsen is ook belangrijk. Daarom is er al een stadsfiets vanaf 599 euro, een elektrische fiets met Bosch motor en 400wh accu vanaf 2299 euro en een Gates riemaangedreven fiets vanaf 999 euro geheel compleet met ons welbekende servicepakket.

Elke koper maakt kans op een “Münsterland Bike Weekend” compleet verzorgd voor 2 personen in Altenberge met een rondleiding door de fabriek inclusief 2 hotelovernachtingen. Gebruik van 2 Velo de Ville fietsen of E-bikes, voor een  lekkere fietstocht door de prachtige omgeving, is eveneens inbegrepen.

De koffie staat klaar van       Dinsdag          08:00 – 18:00

                                               Woensdag      08:00 – 18:00

                                               Donderdag      08:00 – 18:00

                                               Vrijdag            08:00 – 20:00

                                               Zaterdag         08:00 – 16:00


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Volg ons op Facebook

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, leuke weetjes en aanbiedingen.

Impressiefoto

Popal Mini bakfiets

Movanext fietsendrager

Licht, Compact en Makkelijk, de drie kernwoorden om de Movanext dragers te omschrijven.

Fiets leasen

Het leasen van een fiets wordt steeds populairder, misschien is dit ook wel de oplossing voor jou?

Gevaren van E10 benzine

De nieuwe E10 brandstof is sinds kort bij alle tankstations verkrijgbaar, maar wat zijn nu echt de gevolgen voor uw brommer of scooter?

Nieuw: nu ook CUBE dealer

We zijn erg verheugd om het merk CUBE bij u aan te kunnen bieden.

Bobike

Goede redenen om bij uw fietsspecialist uw kinderzitje aan te schaffen

Cadeautip

Ideaal voor verjaardagen, feestdagen en andere gelegenheden.

FietsFlex

Eenvoudig een nieuwe (of gebruikte) fiets of scooter kopen en gespreid betalen.

Duurzaam ondernemen

Ons bedrijf staat voor duurzaam, verantwoord ondernemen, zodat de volgende generaties ook met veel plezier onze planeet kunnen bewonen.

Aangepaste openingstijden

In onze showrooms is het mogelijk zonder mondkapje te komen winkelen, wel vragen wij u om zich aan de door het RIVM voorgeschreven regels te houden zoals 1,5 meter afstand te houden.


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:00 - 18:00
Woensdag:  8:00 - 18:00
Donderdag:  8:00 - 18:00
Vrijdag:  8:00 - 20:00
Zaterdag:  8:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 
Aangepaste openingstijden:

Vanaf 1-11-2021 tot en met 28-02-2022 zijn er geen koopavonden, de winkel zal gedurende deze periode op vrijdagen tot 18:00 geopend zijn.


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering