Cube Elektrische fiets

Cube KATHMANDU HYBRID C:62 12 versnellingen met Schijfrem met hydraulische bediening


Neem contact met ons op over deze fiets
Met zijn geavanceerde C:62 carbon frame en stijve carbon vork heeft de Kathmandu Hybrid C:62 SLX 400X dezelfde stoere uitstraling als zijn illustere voorouders, maar met een nieuwe focus op een lager gewicht. De nieuwe Bosch SX-motor en Kiox-display met 400 Wh batterij zetten het slanke thema voort en leveren tot 55 Nm aan soepel koppel via Shimano's uitgebreide Deore 1x12 versnellingen en robuuste Newmen Beskar 30 wielen geschoeid met gripvaste Schwalbe G-One Overland 50 mm banden en ultralichte Schwalbe Aerothan binnenbanden. Er is uiteraard een volledige reeks praktische accessoires, zodat u op alles voorbereid bent, of het nu een reis door de stad of over land is. En met de krachtige hydraulische schijfremmen van Shimano Deore kun je onder alle weersomstandigheden veilig vertragen en stoppen. Het is misschien licht, maar het is geen lichtgewicht.

KATHMANDU
CUBE's iconische Kathmandu-serie krijgt een carbon-frame, Bosch SX-aangedreven boost.

Kathmandu, genesteld in de uitlopers van de Himalaya, wordt algemeen beschouwd als 's werelds belangrijkste avonturenhoofdstad. CUBE's robuuste, aanpasbare Kathmandu-assortiment heeft altijd die geest van ontdekking gekanaliseerd. Nu, met een elegant nieuw carbon frame en vork, brengt de Kathmandu Hybrid C:62 de wereld nog dichterbij.

De sleutel tot het nieuwe assortiment zijn een paar lichtgewicht carbon frames – in klassiek dubbel diamantformaat, evenals een toegankelijk Easy Entry-ontwerp – met bijpassende full carbon vorken. Het lichtere frame en de vork zijn gemaakt van CUBE's gepatenteerde C:62-koolstof en leveren niets in op het gebied van sterkte en duurzaamheid. Een lichtere toerfiets betekent uiteraard dat het beter is om te rijden.

Maar het is niet alleen licht. Het is ook geweldig om naar te kijken. De IC 3.0 achterdrager beschikt over een uitzonderlijk stevig bagagerek in de structuur van het frame, voor een bijna organische look die even praktisch als elegant is. En de interne kabelgeleiding flatteert de strakke lijnen van het frame en helpt tegelijkertijd het onderhoud te verminderen.

Natuurlijk moet een toerfiets ook praktisch zijn, en hier komt de Kathmandu Hybrid C:62 echt tot zijn recht. Van de toekomstbestendige UDH-tandwielophanging tot de ruimte voor 50 mm-banden: bij de details draait alles om het gemakkelijk maken om mee te leven. De meegeleverde spatborden over de volledige lengte, de verlichtingsset en de standaard zijn allemaal klaar voor avontuur, en er is ruimte voor een op het stuur gemonteerde tas voor nog meer draagvermogen.

Als aanvulling op de elegante functionaliteit en het lichte gewicht van het frame bieden het SX-aandrijfsysteem van Bosch en de 400 Wh accu met Kiox-display een natuurlijk aanvoelende ondersteuning voor elke rijder. Met een koppel tot 55 Nm – en de optie om een ??PowerMore range extender van 250 Wh toe te voegen – is dit de perfecte ritpartner.

Er zijn twee specificatieniveaus beschikbaar in de Kathmandu Hybrid C:62-reeks, elk verkrijgbaar in een keuze uit Classic- of Easy Entry-frameconfiguraties.

€ 3.999,-
Prijs per maand klik hier.Terug
Deel het met uw vrienden!

Informatie

Fabrikant / importeur:
Cube Bikes
https://www.cube.eu/nl/cube...


Aangesloten bij:
ANWB Fiets Lease
Bovag TWB
Fiscfree
Lease A Bike
NFP Fietslease
NFP Fietsplan

Certificering:
RDW erkend

Dealer van:
Unigarant Verzekeringen


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN

Vanaf 1 november t/m 28 februari zijn wij op de vrijdagavonden gesloten om 18:00 uur.

Vanaf 1 maart  zijn wij op de vrijdagavond weer open tot 20:00 uur.


Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  8:00 - 18:00
Woensdag:  8:00 - 18:00
Donderdag:  8:00 - 18:00
Vrijdag:  8:00 - 18:00
Zaterdag:  8:00 - 16:00
Zondag:  Gesloten
 
AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN
Miv 1 november 2023 t/m 28 februari 2024 zijn wij gesloten om 18:00 uur
Vanaf 1 maart 2024 zijn wij op de vrijdagavond weer open tot 20:00 uur.

VAKANTIESLUITING 2024
Wij gaan er even tussenuit van maandag 5 augustus t/m maandag 19 augustus 2024.
Dinsdag 20 augustus gaan wij er weer met frisse moed tegenaan.
Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering

Onze fietsmerken

Alpina
Batavus
Beixo
Bimas Bikes
Bobike
Cortina
Cube
Freebike
Juncker
Koga
Koga-Miyata
Loekie
Magura
Merida
Pegasus
RIH
Scott
Sparta
Sparta Young
Trek
Velo de Ville